Välkommen till Litorina folkhögskolas arkiv. Söker du aktuell information, besök vår webbplats.

Vi hälsar en ny medarbetare välkommen!

Posted on mar 14, 2016

På torsdag 17 mars börjar vår nya kollega Zarah Necksten arbeta på Litorina. Så här skriver hon om sig själv:

En mamma, en mormor, och energiskt kreativ kvinna som älskar ord lika mycket som hon älskar ljusa Polly. Som äntligen accepterat att busiga och rufsiga lockar kan vara okej och på så vis kunnat börja tycka om Trossös fuktiga havsvindar. En kvinna som befinner sig mitt i livet och som verkligen tycker om det- det är jag det- Zarah Necksten!

Nu blir jag en av er alla på Litorina och det ser jag verkligen fram emot. Jag kommer att finnas både här och där, i olika kurser, men med bas i kursen Mer än svenska.
Jag älskar att få dela med mig av mina kunskaper och ska göra allt jag kan för att både vara en trygghet och en inspiratör. Jag brinner extra mycket för storytelling och är utbildad kvalificerad storyteller. Det kommer ni att märka!