Välkommen till Litorina folkhögskolas arkiv. Söker du aktuell information, besök vår webbplats.

Nya ansikten på Litorina

Posted on aug 27, 2013

Här kommer en presentation av våra nya medarbetare för hösten! –

Hej!

Jag heter Mohammad Shraydeh och kommer från Palestina. Mitt yrke är IT-tekniker och med mina erfarenheter kommer jag till Litorina för att delta, jobba och hjälpa till. På Litorina kan vi alla reflektera över våra egna kulturer, värderingar och med den behöriga personalen kan vi hitta egna vägar och utvecklas tillsammans! Du är varmt välkommen att kontakta mig!

Hej!

Jag heter Neelum Bhatti. Jag kommer från Pakistan och jag bor här i Karlskrona. Jag studerade vid Hyper Island under ett år. Nu ska jag arbeta med projektet SBTP som marknadsföring och projektansvarig. Om du är nyfiken på att veta mer är du varmt välkommen till mitt kontor!

Hej hej!

Nu är det dags att presentera den nya praktikanten på Litorina! Hoppas att ni inte har tröttnat på polska praktikanter eftersom även under detta år blir en det en sådan nämligen jag, Paulina Zelazna! Jag kommer från Krakow och vill gärna få nya erfarenheter som jag är övertygad om att jag får lära mig av er och jag vill även dela med mig av mina erfarenheter. Önska mig lycka till! Vi ses!